Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برای مقابله با تحریم‌ها باید پیوند اجتماعی را با مردم بیشتر کنیم هرچند بگویند وزیر دوره‌گردی می‌کند، گفت:با حفاظت از زندگی مردم و کاهش فقر مطلق از تحریم‌ها عبور می‌کنیم ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان علی ربیعی ظهر امروز در شورای اشتغال استان همدان در شهرستان رزن از اختصاص شصت و چهار هزار و 400 میلیارد تومان در آخرین جلسه هیات دولت برای اشتغال زایی خبر داد، و اظهار داشت: با در نظر گرفتن تسهیلات باقی مانده از سال 96 ، این رقم به 70 هزار میلیارد تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بهزیستی سازمانی است که بصورت علمی کار کرده و در جامعه تحرک و پویایی را ایجاد می‌کند، افزود:امروز در خط مقدم کاهش آسسیب‌های اجتماعی، این سازمان قرار دارد .

 ربیعی فعالیت اورژانس اجتماعی را از برنامه‌های این سازمان دانست که متاسفانه در مورد آن اطلاع رسانی نشده در حالیکه بهزیستی در کاهش طلاق، خودکشی و کمک به توان یابان فعالیت‌های بسیار خوبی می‌کند و وظیفه خدمت به دهک‌های دهم و نهم را نیز عهده‌دار است.

وی رسیدگی به مشکلات تامین اجتماعی و نیز رسیدگی به حقوق مستمری بگیران با استفاده از راهکارهای مختلف اشاره کرد و افزود: بیش از صد هزار میلیارد تومان حقوق پرداخت می‌کنیم و هیچ کمکی از دولت در این بخش نمی‌گیریم.

وزیر کار و رفاه اجتماعی گفت:از طرفی می‌خواهیم به کارفرما فشار نیاید و از طرفی قدرت باید خرید کارگر کاهش پیدا نکند لذا در این راستا حرکت می‌کنیم.

ربیعی بابیان اینکه تحریم‌ها زندگی اجتماعی مردم را هدف قرار داده، گفت: هدف تحریم‌ها شوراندن مردم علیه حاکمیت است و ایجاد نارضایتی در مردم است .

برای مقابله با تحریم‌ها باید پیوند اجتماعی را با مردم بیشتر کنیم هرچند بگویند وزیر دوره‌گردی می‌کند

وی با بیان اینکه برای مقابله با تحریم‌ها باید پیوند اجتماعی را با مردم بیشتر کنیم و در بین مردم باشیم، گفت:  هرچند ممکن است برخی بگویند وزیر کار دوره گردی می‌کند امام من تاکنون 22 هزار کیلومتر به شهرهای مختلف سفر کرده‌ام .

وزیر کار و رفاه اجتماعی گفت:امروز یکی از بحث‌های مهم افزایش تاب آوری اجتماعی است که بر این اساس بودجه دهک‌های اجتماعی را افزایش دادیم و 230 میلیارد تومان برای توانمندسازی زنان هزینه شده است .

65 هزار و 400 میلیارد تومان برای اشتغال سال 97 پیش بینی شده است

وی با اشاره به مصوبات اخیر هیات دولت گفت: از محل تبصره 18 مربوط به اشتغال تصویب شد تسهیلات ارزان قیمت تری در اختیار مردم قرار گیرد و بر این اساس 2 هزار میلیارد  تومان از بند الف تبصره تملک دارایی و  5 هزار میلیارد تومان از محل فروش فراوردهای نفتی ، 15هزار میلیارد از صندوق توسعه ملی و 30 هزار میلیارد از آورده بانکها اختصاص یابد که در مجموع به 64 هزار و 400 میلیارد تومان بابت اشتغال زایی در سال 97 رسید.

از نیمه دوم اردبیهشت شیب پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی عمودی شده است

ربیعی با اشاره به عقد قرار داد برای توسعه اشتغال روستایی به مبلغ 3 هزار میلیارد تومان گفت: از نیمه دوم اردبیهشت شیب پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی عمودی شده و این نشان می‌دهد برای اشتعال‌زایی نیز از تحریم‌ها عبور خواهیم کرد.

وی تاکید کرد :برای اشتغال فراگیر و خرد برنامه‌هایی انجام شده که مشکلات اقتصادی تا اندازه‌ای برطرف خواهد شد و قادریم این مشکلات را پشت سر بگذاریم.

اقتصاد ایران بیمار است و نقدینگی مشکل 60 ساله اقتصاد ایران است

وزیر کار با اعلام اینکه کمیته‌ای برای مشکلات و مسائل کار آفرینی تشکیل شده و در خدمت تولید است، اظهار داشت: برای حل مشکلات تلاش می‌کنیم اما کارفرمایان بدانند اقتصاد ایران بیمار است و نقدینگی مشکل 60 ساله اقتصاد ایران است و وقتی سوداگری برخی افراد به آن اضافه می‌شود قطعا مشکلات مضاعف می‌شود.

انتهای پیام/م

R41405/P1486/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۶۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان

بر اساس تازه‌ترین آمارها بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اجباری و اختیاری جدید به آمار بیمه‌شدگان تامین اجتماعی افزوده شده که به زعم کارشناسان و تحلیلگران افزایش دستمزدها در دولت سیزدهم در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

به گزارش ایسنا،‌ یکی از وظایف وزارت کار صرفنظر از اجرای سیاست‌های اشتغال، حمایت از نیروهای کار شاغل است و بر همین اساس بررسی وضعیت بیمه شدگان شاغل و سهم آنها از کل شاغلان ضروری است. در تعریف، بیمه شده به فردی گفته می‌شود که با پرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه، حق استفاده از مزایای مندرج در قانون سازمان بیمه‌گر را دارد.

بیمه شده اجباری، بیمه شده‌ای است که به دستور کارفرما یا نماینده او در محلی به نام کارگاه مشغول به کار و حق بیمه او واریز می‌شود و مزد و حقوق می‌گیرد که عمدتا اشتغال پایدار در قالب بیمه‌های اجباری است. اما در بیمه اختیاری، فرد با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی خواهان انعقاد قرارداد بیمه اختیاری می‌شود و موظف است حق بیمه خود را در زمان مقرر پرداخت کند که مشاغل آزاد و خویش‌فرما از زیر مجموعه‌های بیمه اختیاری به شمار می‌روند.

طبق گزارش‌ها طی دو سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده به نحوی که در سال ۱۴۰۲ نزدیک به یک میلیون نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده و بر اساس اعلام معاونت اشتغال وزارت کار در ۷ ماهه اول سال گذشته ۵۵۰ هزار نفر کد بیمه اجباری و حرف و مشاغل جدید به ثبت رسیده است. افزایش آمار بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی بیانگر رونق حوزه تولید است.

طبق گزارش‌ها در طول ۲.۵ سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده و بر اساس تازه‌ترین آمار بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده است.محمود کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار اواخر سال گذشته با تایید آمار بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی اعلام کرد: قطعا برایشان اشتغال ایجاد شده و مشخص است که کد بیمه جدید اجباری است یا حرف و مشاغل است.

یکی از سیاستهای اثرگذار و مثبت دولت سیزدهم افزایش حداقل دستمزد کارگران بود که موجب افزایش تعداد بیمه‌شدگان اجباری سازمان تامین اجتماعی شد. در سه سال دولت سیزدهم حداقل دستمزد کارگران ۱۷۰ درصد افزایش یافت و به طور میانگین سالانه ۴۰ درصد حداقل دستمزد کارگران رشد داشته است.

در آغاز دولت سیزدهم حداقل دستمزد ماهانه کارگران ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان بود که با گذشته ۲.۵ سال به ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان رسید و حداقل دریافتی کارگران به بیش از ۱۱ میلیون تومان افزایش یافت. این امر بر ایجاد انگیزه کارگران شاغل در بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی اثرگذار بود و موجب بازگشت کارگران به خطوط تولید شد.

به اعتقاد کارشناسان با افزایش دستمزدها و ایجاد روحیه کار، آمار بیمه‌شدگان اجباری نیز افزایش پیدا کرده است. افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری به این معناست که کارفرما نیروی کار را جذب و او را بیمه کرده است.

در همین راستا ناصر چمنی ـ کارشناس حوزه کار در گفت و گو با ایسنا، حقوق و دستمزد را در بالارفتن آمار اشتغال و بیمه شدگان تامین اجتماعی موثر دانست و گفت: افزایش حقوق باعث می‌شود تا افراد به کار ترغیب شوند و بیشتر کارگاه‌ها و واحدهایی که به دنبال کارگر هستند بتوانند نیرو جذب کنند.

وی ادامه داد: بخش اعظمی از کسانی که ساعت‌های متمادی در یک بنگاه یا واحد تولیدی مشغول کار هستند، وقتی حقوق و دستمزد ناچیزی دریافت می‌کنند دیگر تمایلی به کار در خط تولید نشان نمی‌دهند و عمدتا به سمت مشاغل غیررسمی،کاذب و ناپایدار می‌روند.

به گفته این کارشناس حوزه کار، این تصور وجود دارد که دستمزد پایین کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد لذا از طریق کار در مشاغل کاذب یا خدماتی نظیر تاکسی‌های اینترنتی به دنبال تامین هزینه‌های زندگی هستند. از این رو افزایش دستمزدها می‌تواند تاثیر بسزایی در آمار بیمه شدگان و اشتغال داشته باشد.

به گزارش ایسنا،‌ برابر ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرمایان کارگاه‌های مشمول این قانون مکلفند مطابق قانون تأمین اجتماعی نسبت به بیمه کارگران واحدهای خود اقدام کنند. جذب بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید در سازمان تامین اجتماعی نشان از رشد تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی و اهتمام دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال پایدار در کشور است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • آمریکا نباید از خط‌قرمزها عبور کند
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید