Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، امیر باقری سخنگوی بودجه سازمان برنامه و بودجه در برنامه تیتر امشب تصریح کرد:برنامه های لایحه بودجه 97 از روزی که تقدیم مجلس شد در سایت سازمان برنامه و بودجه بارگزاری شد تا برای عموم مردم شفاف باشد.
  وی ادامه داد:تعامل دولت و مجلس حول محور ثبات اقتصادی و افزایش اشتغال است.

باقری بیان کرد: یکی از نکات مثبت لایحه بودجه ساماندهی ردیف های متفرقه بودجه و کاهش آن از 337 به 138 ردیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود:همچنین امسال بودجه ریزی بر مبنای عملکرد عملیاتی و بودجه هر دستگاه با میزان خروجی آن سازمان مرتبط شده  و هدف ما حرکت در این مسیر است.

اعتبار 7 هزار میلیارد تومانی برای کاهش فقر مطلق
باقری تاکید کرد:دولت بنا دارد خانوارهایی را که درآمد پائینی دارند از حداقل معیشت برخوردار کندو در این راستا به طور نمونه خانواده های عضو کمیته امداد و بهزیستی  در سال 1397 سطح درآمدی بالاتری خواهند داشت و 2میلیون و صدهزار خانوار تحت پوشش این برنامه قرار گرفته اند.

این مقام مسئول افزود:در بودجه 1397 بابت کاهش فقر مطلق، 7هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته ایم و به هر خانواده تک نفره نیازمند، حدود 200 هزار تومان پرداخت می کنیم. مسیر شناسایی این خانوارها از طریق وزارت رفاه و کمیته امداد است ولی افراد غیر از پوشش کمیته امداد لزوما زیر نظر کمیته نخواهند رفت.

واگذاری 14 هزار طرح نیمه تمام به بخش خصوصی
سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه  درباره طرح واگذاری پروژهای نیمه تمام گفت:در حال حاضر 71 هزار پروژه نیمه تمام در کل کشور داریم وطرح های بالای 60 درصد پیشرفت برای اتمام هرچه سریعتر مدنظر هستند و رویکرد دولت در سال 97 استفاده از مشارکت منابع بخش خصوصی برای تکمیل این طرح ها است.

وی ادامه داد: در همین راستا 14500 پروژه جذاب برغای واگذاری به بخش غیر دولتی انتخاب شده است و منابع دولت و منابع سیستم بانکی نیز برای کمک به بخش خصوصی به منظور  اتمام این طرح ها مشخص شده اند.

برنامه های دولت برای ایجاد اشتغال در سال  97
وی درباره بحث اشتغال در بودجه 97گفت: نرخ بیکاری در کشور بالا است و  در سال آینده  838 هزار نفربه بازار کار وارد می شوند که با احتساب افراد جویای کار در سال های قبل ، بیش از یک میلیون شغل جدید باید در سال 97 ایجاد شود و برای ایجاد این تعداد شغل در تبصره 18 بودجه  منابع مالی  مناسبی مد نظر قرار گرفته است.

باقری ادامه داد:دولت 17هزار و 300 میلیارد تومان از منابع خود را برای این امر اختصاص داده ضمن اینکه 15 هزار میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی ، 35 هزار میلیارد تومان نیز آورده بانک ها و 6 هزار میلیارد تومان از محل مانده اعتبارات اشتغال روستایی و عشایری  برای اشتغالزایی  تخصیص داده شده و در مجموع 73 هزار میلیارد تومان اعتبار به این بخش تعلق گرفته است .

وی درباره حوزه های اشتغال گفت: کشاورزی، صنعت، ای تی و مسکن جز حوزه های اصلی است.

نوسازی بافت فرسوده و ناوگان حمل و نقل عمومی در دستور کار دولت
سخنگوی ستاد بودجه 97 تصریح کرد:پس از زلزله تامین مسکن ایمن و ساماندهی بافت های فرسوده در دستور کار قرار گرفت که این مسیر حوزه ای مناسب برای اشتغال خواهد بود.

وی افزود:نوسازی 100 هزار واحد فرسوده در سال آینده در دستور کار قرار دارد که اشتغال 300 هزار نفری به دنبال دارد و 50 درصد واحدها در حوزه شهری و 50 درصد در حوزه روستایی خواهد بود.

باقری تصریح کرد:در حوزه تعویض ناوگان عمومی درون و برون شهری نیز برنامه مشخص داریم که در حوزه درون شهری 94 هزار دستگاه اتوبوس و تاکسی فرسوده را نوسازی خواهیم نمود که 22هزار نفر اشتغال جدید به دنبال دارد و در حوزه برون شهری 12هزار  و سیصد دستگاه خودروی کامیون و اتوبوس با 3هزار اشتغال نوسازی خواهد شد.

این مقام مسئول گفت:در بحث کشاورزی 67 هزار اشتغال و در حوزه گردشگری 171 هزار اشتغال خواهیم داشت که با اشتغال حوزه های دیگر یک میلیون و 34 هزار شغل ایجاد خواهد شد و در این حوزه بحث پول پاشی نخواهیم داشت و سیستم نظارتی مشخص شده است.

وی تاکید کرد: در سال آینده از فعالان اقتصادی تحت عنوان طرح کارورزی حمایت خواهیم نمود و برای اشتغال فارغ التحصیلان جدید با پرداخت حق بیمه   از آنها حمایت خواهیم کرد تا وارد بازار کار شوند.

باقری در پایان درباره منابع جایگزین درآمدهای ناشی از اصلاح قیمت حامل های انرژی گفت: برای این منابع جایگزین هایی مانند  استفاده از املاک تملیکی و بودجه عمومی مشخص شده که با تعامل دولت و مجلس این مشکل مرتفع خواهد شد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳

بررسی بودجه ۱۴۰۳ نسبت به جداول بودجه سال قبل نشان میدهد، یارانه نان با رشد قابل توجهی مواجه شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال1402در حدود56هزار میلیارد تومان است در حالیکه دولت از بودجه سال گذشته حدود159هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است.

این رقم نشان میدهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود143هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150درصد رشد
داشته است.

علاوه بر آن اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه در حدود75هزار میلیارد تومان پیشبینی شده که نسبت به اعتبار69هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته حدود9درصد رشد را تجربه کرده است.

مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص تاکید دارد، چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی،تخصیص اعتبارات است که به نظر میرسدبه دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت