Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کار با بیان اینکه افزایش حقوق بازنشستگان در دستور کار دولت است، گفت: سعی داریم فقر مطلق را کاهش دهیم و از بین ببریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در برنامه تیتر امشب با بیان اینکه وزارت کار نمی‌تواند شغل ایجاد کند و شغل را باید جاهایی ایجاد کنند که بخش سرمایه گذاری را در دست دارند، گفت: اشتغالزایی تنها به وزارت کار ارتباط ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاست اشتغال و تولید به هم بسته هستند، بازرگانی و تولید و اشتغال به هم وابسته‌اند.

ربیعی با ابراز اینکه مسئول تولید جای دیگر است و به سیاست‌های کلان مالی کشور بستگی دارد، اظهار داشت: سال 93 من پدیده رشد بدون اشتغال را مطرح کردم، همچنین بیان کردیم که یک درصد رشد، 100 هزار شغل تولید می‌کند.

وزیر کار ادامه داد: درصورتی که رشد با کیفیت باشد شغل ایجاد می‌شود. اما رشد در سال‌های اولیه خود، با کیفیت پایین است و رشد در درازمدت کیفیت بالاتر دارد. ما رکود طولانی و مزمنی داشتیم و رشد در نفت و گاز برای ما رکود داشت.

وی گفت: فعلاً اتفاقات بزرگی در کشور صورت گرفته است و نسبت به دهه 60 و 80 پنجره امنیتی بزرگی برای کشور باز شده است. در دهه کنونی قشر تحصیل‌کرده افزایش یافته است و ما برای ایجاد حدود 600 هزار شغل در سال برنامه‌ریزی کرده‌ایم. دو نوع رشد داریم؛ یکی رشد منجر به ایجاد اشتغال از نظر کمی می‌شود. البته یک نظریه اشتغال فراگیر را مطرح کردیم و کارشناسان معتبری از برزیل و سنگاپور آوردیم تا بر رسته‌های پرکشش اشتغال سرمایه گذاری کنیم و وضعیت استان‌ها را از نظر پوشاک و باغداری و تجارت بررسی و ابلاغ کردیم و تمرکز ما در برنامه ششم روی کاهش بیکاری است بااینکه عرضه نیروی کار بر کار پیشی گرفته است.

ربیعی با تصریح بر اینکه بانک مرکزی و دولت به ایجاد اشتغال متقاعد شده‌اند و در زمینه گردشگری معتقدند وام نباید به ایجاد هتل داده شود بلکه باید به جاذبه گردشگری تعلق گیرد، ادامه داد: سیاست جبرانی و سیاست صدقه‌ای رفاه نداریم و آخرین مرحله کار در حوزه اشتغال، توانمندسازی است، یعنی در صورت توانمند کردن نیروی کار، ایجاد اشتغال هم محقق می‌شود. طبیعت تعاون ایرانی یعنی همکاری‌های جوامع که در حال حاضر نیز بحث روستا تعاون را دنبال می‌کنیم. در جایی که بخش خصوصی نتوانسته 25درصد رشد کند نمی‌توان انتظار داشت تعاونی هم به 25 درصد رشد برسد.

وی ادامه داد: اکنون ما حدود 120 هزار تعاونی داریم و قصد داریم از 757 هزار تعداد آنها را به یک میلیون و 127 هزار برسانیم و امیدواریم بتوانیم با افزایش تعاونی‌ها، آنها را به طبیعت خود بازگردانیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعیگفت: در دوران وزارت بنده برای رفاه کارگران و افزایش درآمد آنها سیاستی اتخاذ شد که رئیس جمهور نیز آن را پذیرفت؛ سیاست این بود که قدرت خرید کارگران را در یک بازه زمانی بالا ببریم. زمانی که بنده وزیر شدم یک بازنشسته 480 حقوق می‌گرفت الآن به یک میلیون رسیده است البته که این هم رقم پایینی است اما افزایش پلکانی حقوق داشته‌ایم و قدرت خرید را نیز بالا برده‌ایم.

وی ادامه داد: 67 درصد حقوق بازنشسته‌ها از تورم پایین‌تر افتاده است و قدرت خرید آنها نیز کم شده است، اقتصاد ما در حال حاضر کشش ندارد اما این استراتژی را داریم که قدرت خرید کارگران و بازنشستگان را افزایش دهیم.

ربیعی با بیان اینکه بخشی از سیاست رفاهی تأمین اجتماعی است، افزود: ما از اول باید تأمین اجتماعی را بزرگ می‌کردیم. ما با گونه‌های مختلف فقر روبه‌رو هستیم؛ فقر درآمدی یکی از فقرهای اجتماعی است. بیمه سلامت مقابله با فقر بیمه‌ای بود. توانمندسازی معتاد مبارزه با فقر سلامتی است. ساماندهی کودکان کار نیز در راستای مبارزه با فقر انجام می‌شود. راه بی‌بدیل ما نظام چندلایه اجتماعی است. صندوق‌ها دارند به بحران آینده کشور تبدیل می‌شوند. صندوق‌ها در حقیقت از چندجا آسیب خوردند، چون صندوق‌ها زیر نظر دولت بود و سیاست‌های حمایتی و سیاست‌های بیمه‌ای با هم درآمیخت و مشکلات بیشتر شد.

وی گفت: یکی از برنامه‌هایم این است که 6 میلیون شاغل داریم که بیمه بازنشستگی ندارند و امیدواریم بخش بیمه فراگیر را در بخش بازنشستگی دنبال کنیم. برنامه ما درباره صندوق‌ها این است که باید اصلاحات صندوق‌ها را پارامتریک کنیم. دولت باید چند برنامه طی 20 سال داشته باشد که بتوانیم بدهی‌ها را تأمین کنیم. در 20 سال گذشته دولت‌ها سرمایه را به شرکت‌های ورشکسته داده‌اند. باید از بنگاه‌داری خارج شویم که این یکی از کارهای من در این دوره است.

ربیعی با تأکید بر اینکه یکشنبه آینده بحث اصلاح ساختار صندوق‌ها در دستور کار دولت است، گفت: بیکاری، فقر و بحران صندوق‌ها در این وزارتخانه است. افزایش حقوق بازنشستگان نیز در دستور کار است و سعی داریم فقر مطلق را کاهش دهیم و از بین ببریم. اصلاح ساختار صندوق‌ها بدون همکاری و همبستگی امکان ندارد.

منبع: تسنیم

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۱۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین‌اجتماعی از مذاکرات این کانون با مسئولان تامین اجتماعی درخصوص ضرورت افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران خبر داد.

به گزارش ایسنا، نصرالله دریابیگی در این باره اظهار کرد: در جلساتی که با مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و معاونین ایشان داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کردیم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تورم ۴۳.۶ درصدی موجود را پوشش دهد؛ دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار ۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ کنند و افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اشاره به این که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کار عنوان و اظهار کرد: ماده ۴۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.

دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی و خانواده‌های آنان مبنی بر افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشر است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تامین اجتماعی دریافتی ماهانه‌شان کمتر از ۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و اختلاف فاحشی با سایر بازنشستگان دارند.

مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران با تاکید بر این مطلب که ذخایر صندوق تامین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگر زحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تامین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تامین اجتماعی یعنی کارگران و بازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش در برابر کارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند.

به گزارش روابط عمومی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با خاطرنشان ساختن وعده‌های دولت و مجلس برای حل مشکلات معیشتی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: سوال من از تمامی مسئولان این است که چگونه می‌توان با دریافتی ماهانه کمتر از ۱۰ میلیون تومان هزینه‌های یک خانوار کوچک را تامین کرد؟. از مسئولان تامین اجتماعی توقع داریم در این شرایط همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!